FerieSol.dk

 

Startside | Se mere HER | Lejlighederne | Priser | Billeder | Om Gran Canaria
PRIVATE LEJLIGHEDER UDLEJES PÅ GRAN CANARIA

ALLE lejligheder har ubegrænset udsigt over Atlanterhavet.

Fra parken er der direkte udgang til Anfi Beach - Den bedste strand på øen.
Der er 3 strande indenfor 5 min. gang.

Ud over Anfi Beach er der 2 andre strande lige i nærheden. Dels stranden som er lige nedenfor Montemarina og desuden Patalavaca Beach der faktisk består af 2 separate strande. Da man bor så tæt på strandene,  kan man gå op og holde en lille "siesta" midt på dagen, eller spise frokost i poolbaren / tapas restauranten i parken, for herefter gå på stranden igen...
Se billeder af de 3 strande HER

 
MONTEMARINA:

Private lejligheder med fantastisk havudsigt, beliggende i et kompleks hvor der er langt mere roligt end på traditionelle charter-hoteller. Det samlede kompleks hedder Aquamarina og det inkluderer Aquamar og Montemarina.

Der er 3 pool områder, og indenfor området er der
super-marked, tennisbane, 2 restauranter og en tapas bar under palmerne i parken.

 

Der er 2 typer lejligheder:
Lejlighederne er stort set lige store, men den ene type indeholder et lille ekstra værelse med enten køjeseng, eller 3/4 seng.

I lejligheden er der FRI WIFI radio/cd, fladsærms-TV m Chromecast (evt. dvd. - Spørg) og de fleste lejligheder indeholder vaskemaskine. Køkkenet er perfekt til de som selv vil lave mad.
Der er f.eks. opvaskemaskine, ovn, kaffe-maskine, el-koger, brødrister m.v.
SE MERE OM LEJLIGHEDERNE
HER

 

 

 

Det er ofte en del billigere selv at booke fly og feriebolig. Der KAN spares mellem 4 og 10.000 kr. Desuden får man en bedre standard, og i visse perioder har man mulighed for f.eks. 10 eller 12 dages ferie.

Bemærk: Hvis du klikker på "Om Gran Canaria" finder du både billeje, restauranter,  vejret, mere om strandene osv. Og "værd at se" hvor der også er et stort kort over øen og en pil hvor lejlighederne er placeret.
BØRN I MONTEMARINA:
Her skal være rart at være - for alle! Det gælder børn og voksne - men også de ældre der ønsker fred og ro. Derfor forventes det, at forældre sørger for, at deres børn ikke optræder meget støjende, og at børnene ikke benytter gangene eller elevatorer som legeplads. Skal der virkelig "brændes krudt af", er stranden et oplagt sted.