FerieSol.dk

 

På Gran Canaria ligger der mange smukke strande....

Amadores Beach:
Ikke langt fra Puerto Rico, på den anden side af bjerget (mod Puerto Mogan) ligger den  ”Playa de Amadores”,der også byder på Gran Canarias klare turkisblå vand. Det er en af de store strande, men den hører alligevel med i top 3 over de bedste strande på Gran Canaria. Ved stranden findes talrige restauranter og butikker, og her er en klatreborg / legeplads ude i vandet 


Anfi Beach:

Anfi Beach er særdeles velegnet for børn! Pga. lagunen er her sjældent bølger, og vandet er som regel lidt varmere end ved de øvrige strande på øen!  Sandet er helt hvidt, da det efter sigende er sejlet hertil fra Caribien. Stranden er beliggende mellem Arguineguín og Puerto Rico ved "Anfi Del Mar". (Et time-share kompleks som ses til højre på billedet).
 

 © www.feriesol.dk

Patalavaca Beach:
Fin strand der nærmest består af 2 strande. Husk at holde godt øje med børnene.  Hvor der er store bølger kan der være understrøm. Som regel er her mange mennesker i weekenderne - Men det gælder vel alle strande i verden...
  

 

 


Las Canteras ved byen Las Palmas. (Nord på øen)

Denne strand er kendt som en af de skønneste strande, beliggende ved en storby. Playa Las Canteras er i dag mere attraktiv end nogensinde, med uovertrufne faciliteter med gratis omklædningsrum og bruser, toiletter mv. Desuden gode muligheder for dykning, og her koralrev og MASSER af fisk.

Maspalomas Beach:

Nogle mener, at Maspalomas Beach er den smukkeste af alle de fantastiske strande på øen, men det er selvfølgelig en smag sag. Her er lange strande med fint hvidt sand og flotte vind-skulpturelle klitter, og et flot blå hav. Ulempen ved dette fantastiske naturlige skønhed er, at dette område ofte er meget overfyldt, og her er ofte mere blæsende end andre steder på øen.

Du kan finde denne strand opdelt i fire områder: den første perfekt for familier og børn, den anden og den fjerde regel udpeget nudist strande og det tredje er de mest populære for homoseksuelle samfund.

Ligesom Playa del Inglés, denne strand giver også alle de infrastrukturer, du ville se ud for at nyde en fantastisk dag på stranden inklusive alle sports-og fritidsmuligheder, du kan forestille dig samt masser af strand barer, restauranter og butikker.

Puerto Rico: