FerieSol.dk

 

Startside | Se mere HER | Lejlighederne | Priser | Billeder | Om Gran Canaria


Lejlighederne er beliggende ved Anfi Beach i Patalavaca , i et lejlighedskompleks med private lejligheder. (IKKE hotel / time share)

Der er egen reception der har 24 timers service. Der er fri WIFI både i lejligheder, ved pool og strand.

Det samlede kompleks hedder Aquamarina, der består af Aquamar og Montemarina. Området er omsluttet af et frodigt park område, hvor der er 3 swimmingpools, supermarked, tennisbaner, 2 restauranter og en tapas bar under palmerne i haven.

Fra parken er der direkte udgang til Anfi Beach!


© feriesol.dk

Der er 2 typer lejligheder:

Den ene type har køkken / stue / soveværelse og badeværelse.
Der kan  være 2  personer. (Dog 3 personer ved en ekstra seng i stuen eller barneseng i sovevær.)

Den anden type lejl. har desuden et lille ekstra værelse. Her er plads til 4 (5*) personer. I det ekstra værelse, er der enten 3/4 seng eller dobbeltseng.

Alle lejligheder har  terrasse med panorama-udsigt, og de ligger typisk på 7. til 13. etage. Kan også tilbyde lejlighed længere nede  hos en partner.

Lejlighederne  er forskellige, men af høj standard og  smagfuldt indrettet. Køkkenet indeholder opvaskemaskine, og alt der skal til, for man selv kan lave mad. F.eks. kaffemaskine, brødrister, elkeddel, ovn m.v. Desuden er der stereoanlæg m. cd, fladskærms tv og DVD. De fleste lejligheder har vaskemaskine.

Der er håndklæder der gerne må tages med til pool og strand, men ønsker man store badelagener, eller ønsker man rene håndklæder / sengetøj flere gange om ugen medbringer man selv, eller man kan benytte vaskeriet. Sengetøj forefindes (1 sæt / person / uge).

Der er ikke aircondition, men på Gran Canaria er der normalt en let brise, der gør varmen behagelig. - Også om natten... og også om sommeren....

Rygning er IKKE TILLADT i lejlighederne, men selvfølgelig ok ude på terrassen.

Der er ikke rengøring i løbet af ugen, men det kan bestilles i receptionen, og koster ca. 48 euro.