FerieSol.dk

 

Startside | Se mere HER | Lejlighederne | Priser | Billeder | Om Gran Canaria
Vejret på Gran Canaria

Statisktisk er den sydlige del af Gran Canaria, det mest solsikre område på Canarieøerne. Temperaturen ligger normalt mellem 20 og 30 grader - og selvfølgelig varmest om sommeren - med en let brise, der gør varmen behagelig.  Vandtemperaturen ligger normalt mellem 18 og 23 grader, og man KAN bade i havet hele året. De fleste hoteller har desuden opvarmet pool, hvor vand temp. ligger over 22º hele året.

Husk, at vejrudsigter på Gran Canaria er ligeså upræcise som de danske.
F.eks. oplevede vi, at der var lovet overskyet og regn i 5 dage. Virkeligheden var en helt anden - nemlig fint solskin alle dage......Så fortvivl ikke hvis i ser en dårlig vejrudsigt inden i skal af sted. Det KAN jo være at de tager fejl - igen! Navnligt viser de fleste en lavere temperatur end det aktuelle, og ved Anfi Beach, Puerto Rico, Amadores Beach og i Puerto Mogan er der ofte skyfrit, selv om udsigten siger noget andet.

Til gengæld kan man på de forskellige webcams og på "aktuelt vejr i Arguiniguin" se aktuelt vejr, og her er temp. angivet korrekt

BEMÆRK VENLIGST AT NEDENSTÅENDE ER VED AT BLIVE OPDATERET OG ÆNDRET. KUN YR ER OK
Vejr Puerto Rico Gran Canaria (YR)

< Sådan er vejret på Gran Canaria SYD (YR)
LIGE NU + KOMMENDE DØGN

  Aktuelt vejr i Arguiniguin: Klik HER
Lufttemp.ifølge Weathergrancanaria.com  
Klik HER for 5 døgns udsigt (også Las Palmas ) Hvis temp. ikke står i celsius så klik i venstre side Page Prefs - på "metrisk"  (se billedet )
Webcams Forskellige webcams over det meste af øen.
  Links til webcams, så man kan se hvordan vejret er lige nu (Tryk HER)